Set 6 carti 123... Start spre ABC-ul micului scolar

lei 78.00

+ -

NOUL SET  123… start spre ABC-ul micului școlar  cuprinde 6 caiete PARTEA I; PARTEA a II-a; PARTEA a III-a; PARTEA a IV-a; Caiet de exerciții și jocuri grafice, litere, cifre; Caiet de aplicații AVAP. 

În cuprinsul lor dezvoltă conținuturile prevăzute de programa școlară, (CLR, MEM, DP, MM, AVAP), structurate pe unități tematice.

Tematica unităților de învățare este aceeașipentru disciplinele (CLR, MEM, DP, MM,AVAP), ceea ce facilitează abordarea integrată la nivel tematic.

Sunt instrumente de lucru pentru elev cu sprijinul cadrului didactic.

În caietele 123… start spre ABC-ul micului școlarPARTEA I; PARTEA a II-a; PARTEA a III-a; PARTEA a IV-a fiecare unitate/ temă abordată este deschisă printr-o poveste/poezie din literatura contemporană și universală al cărei conținut  este accesibil elevilor, pe care aceștia o ascultă/audiazăConținutul textelor literare abordează tematici apropiate contextelor și experiențelor de viață ale elevilor O unitate se poate aborda pe parcursul unei săptămâni.

Setul de întrebări care conduce la înțelegerea atitudinilor și caracteristicilor  comportamentale ale personajelor asigură caracterul interactiv al învățării. Se continuă cu tipuri de activități integrate (CLR; MEM; DP; AVAP și MM) prin care însusirea conținuturilor se realizează într-un mediu de învățare optim, stimulativ, motivant, atractiv și relaxant.

Caietul de exerciții și jocuri grafice, litere, cifre completează învățarea prin exerciții, jocuri de trasare, de scriere a elementelor grafice conduc la scrierea literelor, cuvintelor,cifrelor etc.;

Caietul de aplicații AVAP vizează domeniile din programa Arte vizuale și abilități practice într-o manieră interdisciplinară.

Toate auxiliarele cuprind activități de învățare cu suport ilustrativ (imagini, desene) clar, atractiv, colorat.

Ilustrațiile prezintă secvențe relevante, sugestive pentru conținutul propus asigurând  Sarcinile de tip joc, sporesc atractivitatea auxiliarelor.

Alte produse